Tijdens Everyone Amsterdam2023 evangelist Arie de Paauw on Fire!

Getuigenissen Amsterdam2023

Share This Post

Arie de Paauw on Fire tijdens Amsterdam 2023 Everyone 

Vandaag mocht ik deel uitmaken van een groep evangelisten die mensen uitnodigden voor het evangelisatie event in het Olympisch stadium. Ik had een locatie toegewezen gekregen in de wijk aan de overkant van het stadion, samen met een jongedame, die ik niet kende. Ik had gebeden voor iemand van de River Church, omdat die ook het Evangelie Zielenwinnend Script gebruiken en dat was zij!

Empowered21 Amsterdam2023

We zouden een groep internationale VIPS begeleiden en meenemen op outreach maar die kwamen niet opdagen, maar de Heer stuurde andere arbeiders. Met mensen uit Maastricht, Eindhoven, Rotterdam (een 86 jarige kranige dame), Nigeria en Amsterdam gingen we op pad.

Empowered21 EVERYONE

Eerst het script uitgedeeld aan hen die er niet familiar mee waren, gebeden en op pad, gewapend met tickets om mensen uit te nodigen. Na eerst te hebben gebeden:

Amsterdam 2023 evangelisatie

Samen met Elfride, een surinaamse dame uit Maastricht vorm ik een team. De eerste die ons aansprak was de bakker op de markt, de biologische variant van het Stoepje. Hij is ook christen en ik bid voor hem. Hij pakt een aantal uitnodigingen aan, die hij allemaal heeft uitgegeven!

Elfride

Het loopt in het begin wat stroef. Dan komen er 4 Hindoestaanse mensen aanlopen, vader, moeder en twee van hun kinderen, rond de 40 schat ik. Ik vraag of ze wel eens een wonder hebben gezien en de zoon gaat op het bankje zitten. Zijn rechterbeen in zeker 2cm korter en komt mooi gelijk in de naam van Jezus. Zijn vrouw heeft het met haar telefoon gefilmd. Ik leg hun het ABC van het evangelie uit, maar ze blijven bij het hindoe geloof. Zaad geplant

evangelisatie genezing

Even verderop drie mensen in het zonnetje. Uitgenodigd en er ontstaat een gesprek over religie. We gaan niet in discussie , zegenen hen en gaan verder

Nog wat uitnodigingen uitgedeeld maar weinig response. Totdat ik Pamela, 39 aanspreek. ‘Panels, don’t break this heart of mine’ zing ik de Toto hit. Ze gelooft wel dat er ‘iets’ en ik leg haar het evangelie uit. Als ik voor haar bid, ontvang ik een woord van kennis, wat raak is en opent ze haar hart voor Jezus! Ze brak dus inderdaad Zijn hart niet!

Oogsten

Hij kan vanavond niet want hij heeft een feestje, we doen het script met hem en halverwege zegt hij toch wel te komen. Bij het gebed krijg ik een woord van kennis en na het ‘Lydia gebed’ opent ook hij zijn hart. We krijgen zijn adres gegevens en linken hem aan de River Church

Inmiddels is de tijd bijna om en lopen we weer terug naar de markt. Een meisje, met blote buik vraag ik of ze vanavond wat heeft om haar uit te nodigen, ze is een Turkse studente en spreekt alleen Engels. Ze ziet de begintijd en ze blijkt op dat moment daar te zullen zijn. Ik vraag haar naam, onuitspreekbaar en zij de mijne, ik leg haar uit wat de Paauw betekent en ze zegt verbaasd dat het voor haar en speciaal symbool is. Ze zal nog zeker komen!

De anderen hebben met elkaar 10 mensen voor Jezus gewonnen, met onze twee maakt dat samen 12! Een mooi symbolisch getal!

🎈 feest 🎈 in de hemel

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Take The City Amsterdam
Event

Take The City Amsterdam

Take The City Amsterdam : Oproep aan alle gelovigen en evangelisten in Nederland! Op donderdag 9 mei (Hemelvaart) & vrijdag 10 mei organiseert Evangelist.Network het

nl_NLNL